Ceny akcií i dluhopisů jsou jak na houpačce, úrokové sazby stoupají a pro běžného českého investora je velmi těžké, řídit svoje investiční portfolio. Nestresujte se, hoďte to na Edwarda.

Co se nyní děje na trzích?

Od začátku tohoto roku klesl index S&P 500 zahrnující 500 největších firem na amerických akciových burzách o téměř 21 %. Nejvíce padaly technologické firmy typu Tesla, rostly naopak některé společnosti z energetického sektoru.

Inflace v ČR přesáhla meziročně 16 %, čímž se ještě zrychlilo znehodnocování peněz na běžných účtech, ale i na nízko úročených spořicích účtech.

Nechte si pomoci

Pro menšího českého investora je nyní velmi složité a psychicky náročné zvažovat rozložení jednotlivých finančních nástrojů. Navíc každý má jiné potřeby, vnímání rizika i plánovanou délku investice.

Pokud nejsou finanční trhy vašim koníčkem, kterému věnujete řadu hodin týdne, přenechte tuto práci odborníkům podpořeným počítačově řízeným systémem.

Jak funguje Edward?

Vy si ve spolupráci s poradcem definujete investiční horizont, přístup k riziku, výši volných prostředků a formu výplaty. Edward vybere vhodné portfolio z kvalitních nízkonákladových ETF fondů. Chytré technologie se postarají o veškeré investice na kapitálových trzích.

Edward pracuje s cíli a jedním z nich by měla být s poradcem nastavená renta z investovaných peněz. Pro Edwarda je toto hračka. Nastaví konzervativní kyblík pro výplatu renty a díky portfoliu Nekonečné renty vám stále pomáhá zhodnocovat peníze v druhém kyblíku vyváženém nebo třetím dynamickém. Bude vám vyplácet třeba nekonečnou rentu podobně po vzoru principu portfolia Nobelovy ceny.

O vývoji portfolia Vás Edvard průběžně informuje v rámci měsíčních výpisů. Pokud byste potřebovali neplánovaně vybrat jakoukoliv částku z portfolia, máte peníze na účtu do 10 pracovních dnů bez jakýchkoliv extra poplatků. Stačí požádat svého finančního poradce.

Je to bezpečné?

Veškeré peněžní zůstatky investované přes službu Edward jsou vedené na sběrném zákaznickém účtu velkých bank a jsou pojištěné podle zákona č. 21/1992 Sb., o bankách, do výše 100 tis. eur. Cenné papíry jsou u Edwarda vedeny na vaše jméno a drženy odděleně od majetku společnosti, které je spravuje.

Chcete porazit inflaci a rozumně investovat svoje finanční prostředky bez stresu a hodin strávených sledování finančních trhů? Ozvěte se nám. Představíme vám Edwarda, který se o vše postará za vás.